1. INSAMLING AV INFORMATION

Vi sparar information om dig när du anmäler dig till en kurs, registrerar dig för vårt nyhetsbrev på vår webbplats eller kontaktar oss av annan anledning. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och i förekommande fall adress och i samband med kursanmälan även faktureringsuppgifter.

2. ANVÄNDNING AV INFORMATION

Den information vi samlar in från dig kan användas för att vi ska kunna:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Riktade erbjudanden till dig

4. UTLÄMNANDE TILL TREDJE PART

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att exempelvis driva vår webbplats, administrera våra nyhetsbrev och kurser eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

5. INFORMATIONSSKYDD

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

6. AVSLUTA PRENUMERATION

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information, nyhetsbrev, etc. Om du inte längre vill ta emot sådan information så finner du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

7. SAMTYCKE

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.